Főoldal
  Magyar Română Deutsch English   FŐOLDAL  |  INFORMÁCIÓK  |  KINCSKERESŐ   WAP  |  PDA

Csíksomlyói búcsú - 2020

Visszalépés az előző oldalra Vissza

Zarándokvonattal a Csíksomlyói Búcsúba 2020-ban

4 nap - 74.990 Ft - Társas utazás 

Pünkösd Erdélyben, Csíksomlyón
Utazás zarándokvonattal, a Székely Gyors-Csíksomlyó Expresszel
Elhelyezés faluturizmusban és szállodában

Élje át az élményt! Utazzon zarándokvonattal a Csíksomlyói Búcsúba! Magyarország leghosszabb vonatszerelvénye idén is útnak indul Csíksomlyóra. 4 napnyi csoda Csíksomlyótól a Gyimesekig.

További részletek és foglalás...

Csíksomlyói búcsú 2020 - autóbusszal

5 nap - 59.700 Ft - Társas utazás

Pünkösd Erdélyben, Csíksomlyón
Utazás autóbusszal
Elhelyezés faluturizmusban

Utazás Székelyföldre, a csíksomlyói búcsúra, egy kis kitérővel Gyergyóban, ahol felkeressük a kihagyhatatlan Békás-szorost és a Gyilkos-tavat. Látogatást teszünk Erdély ma legismertebb fürdővárosában, Szovátán és a parajdi sóbányában.
A székelyföldi Korondon és a kalotaszegi Körösfőn ismerkedünk az erdélyi kézművesek remekeivel, nézelődés vásárlási lehetőséggel.További részletek és foglalás...

Csíksomlyói pünkösdi búcsú 2020 - autóbusszal

5 nap - 64.990 Ft - Társas utazás

Pünkösd Erdélyben, Csíksomlyón
Utazás autóbusszal
Elhelyezés falusi magánszálláshelyen

Székelyföldi körutazással kötjük össze Csíksomlyóra szervezett utunkat. Kolozsvári városnézés után Farkaslaka lesz csillagtúráink kiindulópontja. Bejárjuk Sóvidéket, látogatással a parajdi sóbányában, megcsodáljuk Erdély ma leghíresebb fürdővárosát, Szovátát, a 3. napon részt veszünk a pünkösdi búcsún. Időnk hátralévő részében felkeressük a Békás-szoros szurdokvölgyeit, Gyergyó látnivalóit. A hazúton Korondon és Körösfőn vásárfiát válaszhatunk magunknak.


További részletek és foglalás...

Csíksomlyói búcsú és erdélyi kirándulás - autóbusszal (Kelet-magyarországi indulással)

4 nap - 44.900 Ft - Társas utazás

Pünkösd Erdélyben, Csíksomlyón
Utazás autóbusszal
Elhelyezés panzióban vagy szállodában

Gazdag programkínálattal várjuk kedves utasainkat erre az utunkra. Felkeressük a világhírnévre szert tett, felújított Tordai Sóbányát, majd másnap részt veszünk a pünkösdi búcsún. Választható programmal elutazunk a Gyimesekbe, Magyarország ezeréves határához, ahol a Csíksomlyó Expressz utasaival együtt veszünk részt a helyi ünnepségeken. A hazaúton pillanatképet kapunk Segesvár Unesco védettségű belvárosáról. Elhelyezés szállodában vagy panzióban!További részletek és foglalás...

Szállásfoglalás egyénileg a Csíksomlyói Búcsúba

Ha Ön egyénileg szeretné utazását megszervezni a búcsú idejére, az alábiakkal tudjuk segíteni választását:

Csíksomlyón és közvetlen közelében a szálláshelyek árai a búcsú időszakában magasabbak, de ami rosszabb, a szobák már hónapokkal azelőtt meg is telnek (a visszatérő vendégek már az előző búcsú idején foglalnak). Éppen ezért azt szoktuk javasolni utazóinknak, hogy válasszanak a búcsú helyszínétől akár 30-40 km-re fekvő szálláshelyet, azok foglalhatósága biztosabb. Mivel a szombati főprogram, a kordon indulása a mise helyszínére 10 óra után kezdődik, a szálláshely korai elhagyásával még 30-40 km-ről is kényelmesen odaérhetünk a búcsú helyszínére. Nagyon sokan választják ezt a megoldást, így bárkinek javasolható.

További szállások:
Szállások Csíksomlyón és környékén, szálláshelyek a Csíksomlyói Búcsú idejére - 50 km-en belül

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szálláshelyek nem közlik felénk szabad kapacitásukat, ezért a listán megelenő szállások foglalhatósága csak azután derül ki, hogy Ön elküldi érdeklődését.

A csíksomlyói Búcsú részletes programja...

Székelyföldi kirándulás szászföldi kitérővel

4 nap - 49.990 Ft - Társas utazás 

Pünkösd Erdélyben, Székelyföldön és Szászföldön
Utazás kényelmes autóbusszal
Elhelyezés panzióban vagy szállodában

Erdély legkülönlegesesebb régiója Székelyföld, mely fő vonzerejét az egyedülálló székelykapuk, a történelmi műemlékekben gazdag városok, a hegycsúcsok, hegyi tavak, és az itt élő székelyek híres vendégszeretete jelenti.
Körutazásunk indulási időpontjai közül egyik éppen a pünkösdi ünnepre esik. Tartson velünk, kapcsolódjon ki az ünnepi hétvégén tartalmas utazásunkon Erdélyben!További részletek és foglalás...

 
Szállások Erdélyben | Erdélyi körutazások busszal, vonattal és hajóval | Régiók, települések | Húsvét Erdélyben | Csíksomlyói búcsú | Szilveszter Erdélyben
Szállás Székelyföld · Hargita-hegység · Sóvidék · Gyergyó · Udvarhelyszék · Csík · Marosszék · Háromszék · Gyimesek
Szállás Kalotaszeg · Bihar-hegység · Észak-Erdély, Máramaros · Dél-Erdély · Szászok földje
Szállás Kolozsvár · Torockó · Szováta · Kalotaszentkirály · Koltó · Csernakeresztúr · Körösfeketetó
Magunkról | Hirdetés feladása | Kapcsolatfelvétel | Partnereink
Felhasználási feltételek | Adatkezelés | Szerzői jogok
© Erdélyi Turizmus Bt., 1999-2020. Minden jog fenntartva! A közölt fényképek, grafikák és szövegek felhasználása csak az Erdélyi Turizmus Bt. írásos jóváhagyásával lehetséges.