Főoldal
  Magyar Română Deutsch English   FŐOLDAL  |  INFORMÁCIÓK  |  KINCSKERESŐ   WAP  |  PDA

Erdélyi körutazás - Jelentkezés

Visszalépés az előző oldalra Vissza

Nagy-magyarországi nagy körút


A foglalás menetéről bővebben itt olvashat...
Személyes adatok

Itt megadhatja nevét és elérhetőségi adatait. A megrendelés lebonyolításához a csillaggal jelzett mezők kitöltése nélkülözhetetlen. Ha Ön regisztrált felhasználónk, nem kell újra megadnia minden adatát, elegendő most bejelentkeznie a rendszerbe (a bal oldali menüben), a mezőket automatikusan kitöltjük a regisztrációkor megadott adataival.

Név *
Cím *
Telefonszám (mobil) *
E-mail *
Regisztrációt kérek az adataimmal
Felhasználónév * Ha Ön még nem regisztrált felhasználónk és a jelenlegi megrendelés során szeretné magát regisztráltatni honlapunkon, kérjük itt adjon meg egy felhasználónevet és hozzá egy jelszót kétszer. Használhat kis- és nagybetűket, valamint számokat. A rendszer automatikusan tárolni fogja itt megadott személyes adatait, így a következő rendeléskor -bejelentkezés után- azok megadása már nem szükséges.
Jelszó *
Jelszó megerősítés *
Feliratkozás hírlevélre
Dátum adatok Kérjük válasszon indulási időpontot!
Indulás dátuma *
Utasok száma
Felnőttek száma *
Gyermekek száma
Gyermekek kora
Utasok adatai

Kérjük adja meg az utazáson részt vevők adatait: a neveket, a születési dátumokat és az igazolványok vagy útlevelek számait is. A név megadása a megrendeléshez nélkülözhetetlen, ismerete gyorsítja az ügyintézést. A születési dátum megadása utasbiztosítás megkötése esetén szükséges. Az iratok azonosítószáma akkor fontos, ha hajós utazásra jelentkezik. Ha az utazás idejére a jelenlegi okmánya nem érvényes (pl. addig lejár), de addig újat fog igényelni, leadhatja most is jelentkezését, az új okmány adatai pedig később pótolhatóak.
Ha az utat ajándékba foglalja, legalább az utazók nevei szükségesek, a többi adat pótolható később.

Név, születési idő, igazolvány szám
Igényelt szobák Az Ön által elképzelt szobabeosztásnak megfelelően itt megadhatja az igényelt szobák típusát és darabszámát.
Pl.:  1 db - 3 férőhelyes. Pótágyas szobát is elfogadhat,  ehhez kattintsa be a kockát.
Például: 1 db - 3 férőhelyes, x - lehet pótágyas

db - férőhelyes, lehet pótágyas

Megjegyzés, üzenet Itt jelezheti, ha kér utasbiztosítást, egyágyas elhelyezést, fakultatív programot (ha van ilyen), vagy egyéb szolgáltatást, ami az úthoz rendelhető.
Ha a csoporthoz nem az indulás helyén csatlakozik, itt megadhatja a település nevét, ahol a buszra (vagy vonatos út esetében a vonatra) fel szeretne szállni, vagy ahonnan transzfert kér (ha az utazáshoz a leírásban erre van lehetőség).
 

Elfogadom az adatkezelési és felhasználási feltételeket. *

Adatkezelés · Felhasználási feltételek
 
Szállások Erdélyben | Erdélyi körutazások busszal, vonattal és hajóval | Régiók, települések | Húsvét Erdélyben | Csíksomlyói búcsú | Szilveszter Erdélyben
Szállás Székelyföld · Hargita-hegység · Sóvidék · Gyergyó · Udvarhelyszék · Csík · Marosszék · Háromszék · Gyimesek
Szállás Kalotaszeg · Bihar-hegység · Észak-Erdély, Máramaros · Dél-Erdély · Szászok földje
Szállás Kolozsvár · Torockó · Szováta · Kalotaszentkirály · Koltó · Csernakeresztúr · Körösfeketetó
Magunkról | Hirdetés feladása | Kapcsolatfelvétel | Partnereink
Felhasználási feltételek | Adatkezelés | Szerzői jogok
© Minden jog fenntartva! A közölt fényképek, grafikák és szövegek felhasználása csak a kiadó írásos jóváhagyásával lehetséges. www.erdelyiturizmus.hu - 1999-2021