Főoldal
  Magyar Română Deutsch English   FŐOLDAL  |  INFORMÁCIÓK  |  KINCSKERESŐ   WAP  |  PDA

Fórum

Visszalépés az előző oldalra Vissza
Beszámolók, tapasztalatok, felfedezések További témakörök »
 
Hozzászólás
Előző [ 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  ] Következő
CsabaZ · válasz 2018-12-13 09:00:22 (732) 
Megnyitották a forgalom előtt a Nyárádtő-Radnót közötti autópálya-szakaszt(

https://szekelyhon.ro/aktualis/megnyitottak-az-elso-autopalya-szakaszt-maros-megyeben?letterid=3696
mtg · válasz 2018-11-13 17:34:51 (731) 
Székelyudvarhely és Székelyderzs között jók az utak.
Udvarhely és Parajd között szintén jó az út, a parajdi fürdő zárva van szerintem.
Székelypálfalváig a 13A úttól jó az út, azt követően murvás, de egész jól járható, Firtosváralja környékén kicsit döcögősebb, Énlakától a 135-ig aszfaltozott.
Firtosmartonos-Kobátfalva között most készül az aszfaltos út, de már most jól járható a murvás alapja, legalább két sávos lesz, valószinüleg jövőre készül el.
mtg · válasz 2018-11-12 19:51:47 (730) 
Most jöttünk haza a Kecset-Szeged útvonalon. Az alábbiakat tapasztaltam:
1. Marzsina és Déva közti útvonalon felújitás zajlik, részben az utata újra aszfaltozták, nagyobb részben foltozták és felefestették, ezzel szerintem lassan végeznek. Odafelé nekünk ez kb + fél óra állást/araszolást jelentett.
2. Kiskossó és Ohaba között már korábban átadott körforgalom előtt/után a felüljáró alatt épül az autópálya, Marzsina és a körforgalom között a látható készóltségi fok, kb 5%. Viszont Déva felé vezető szakaszon a körforgalomtól kb 1-2 km távolságban már szinte kész autópálya van, viszont a körforgalomnál még a földmunkák zajlnak. Nem tudom innentől talán Gerendig lesz a közeljövőben átadható szakasz is.
3. Déva előtt nem lehet felhajtani az autópályára, remélem a két autópálya szakaszt kötik egybe és épitik a felhajtókat!!!
4. Ezért Déván át kell hajtani, ami csúcsidőben kb. 1-1.5 óra a következő autópálya felhajtóig!!!!
Jó utat!!!
moderator · válasz 2018-08-28 16:02:50 (729) 
x
Előzmény: fuhu 2018-08-28 15:10:00 (728)
ge-es · válasz 2018-07-26 18:18:46 (727) 
Kedves Fórumozók!
Hétfőn jöttem haza a családommal egy nyolc napos Erdély országbeli útról.
Az utazás előtt egy hónappal már mindenképpen szállást kellett foglalnom. Előbb is megtettem volna, de arra vártam, hogy talán még nincsen rögzítve az ott tartózkodásunk idején remélt néhány számunkra kedves esemény és esetleg még lesz módom módosítani az utazásunk időpontját, hozzáigazítva valamelyik számunkra érdekes rendezvény időpontjához.
1,
Többször voltunk már a Míves Emberek Sokadalma rendezvényen. Nagyon tetszett. A MES egy remek vendégcsalogató rendezvény (volt?), ami ráadásul még komoly értéket is közvetített a mai celeb világban. A családommal is éppen emiatt időzítettük mostanra az utazásunkat, hiszen az utolsó pillanatig úgy tudtuk, hogy az idén megtartják. Voltunk már a Sokadalom idején ott és mindig nagyszerű élményben volt részünk. Most is előre örültünk a francia Migueu Montanaro fellépése ígéretének. Az utolsó pillanatban született a döntés Udvarhelyen, hogy elmarad. Mi másért, ha nem éppen a rendezési költségek hiányos volta miatt?
2,
Az utazás tervezésekor kerestem a segesvári középkori fesztivál időpontját. Semmit nem találtam. Most azt látom a Székelyhon.ro újságban, hogy július 27-28-29 napokon mégis megrendezik. "Természetesen" még a mai (07.25) napon sincs az újságon kívül sehol információ erről. Miért? A Segesváron rendezett középkori fesztivál évekig kiváló programot kínált. Maga volt számunkra a csoda, hiszen olyat kaptunk amire nem is számítottunk. Azonban mégis hogyan tervezzen egy messziről érkező vendég ilyen titkolózás mellett? Nagyon messze élő barátomnak ajánlottam, ne hagyja ki ha Erdélybe készül. Szemrehányóan írta, hogy milyen fesztivál az ami vagy van vagy nincs. Leginkább még információt sem lehet találni a neten erről.
3,
Az elmúlt héten szombaton volt Kőrispatakon a szalmakalap fesztivál. Három nappal hamarabb került információ erről a Székelyhon.ro újságba, de a falu honlapján az idei falunapokra való invitálás helyett még mindig a négy évvel ezelőttinek van a programja!? Véletlenül úgy értesültem erről a rendezvényről, hogy az esten fellépő Tamás Gáborral leveleztem. Ő Svédországból fél nap múlva válaszolt a kérdésemre, Kőrispatakról hat napig vártam a válaszra. Közben felhívtam a falu honlapján kapcsolatnak megjelölt telefonszámot. Nagyon kedvesek voltak, de azt, hogy három hét múlva lesz Kőrispatakon valami falunap nem tudták biztosra mondani: "hallottunk valamit", ennyit tudtam meg. Normális ez? Egyébként ott voltunk, tetszett.
4,
A Szováta és Vármező közötti kisvasútról szinte alig lehet találni valamit a Székelyföldi turisztikai ismertetőkben. Pedig a gyerekes családoknak egész jó kis program. Nem egy mai modern a kisvonat, de talán éppen ez benne a különleges. Nem kellene erre is felhívni a vendégek figyelmét? Egyébként csak szombaton és vasárnap közlekedik, indulási időpontok 11:00; 14:00 és 17:00 órakor Szovátáról. Két óra az út oda-vissza; érdekes és szép a táj amint a szovátai házakat elhagyja a vonat.
5,
A Csíkszeredai Aba Novák kiállításról miért nincsen hír a turisztikai ajánlókban? Pedig a kiállítás jó hosszú ideig látogatható és rajtunk kívül is lehet olyan vendég aki erre is szán egy-két órát. Igaz, hogy erről a kiállításról legalább van néhány óriásplakát az utak mellett...

Értetlenül figyelem, hogy mindenki a szállásadásból szeretne megélni Székelyföldön, miközben a mostani szálláshelyeket sem tudják megtölteni. Három éve kíváncsiságból dél Székelyföldre foglaltam szállást. A 18 szobás panzió mellett épült a még nagyobb új panzió, miközben egy hétig rajtunk kívül mindösszesen két másik vendég volt - négy napig. A nyár kellős közepén. Még ha az EU-s forrás segít is a bővítésben, akkor sem értem miért eleve kudarcos vállalkozásba fektetni pénzt? Nem tűnik fel senkinek, hogy egyre kevesebb a vendég, legalább is a magyar vendég biztosan? Sok-sok éve járunk Erdélybe, van összehasonlítási alapom. Alig látni magyar autót akár az öt évvel ezelőttihez képest is. Gyönyörű a táj, szépek a hegyek, végtelenül kedvesek a székely emberek, finom az étel, de ennél már egy kicsit több kellene. A napokban olvastam, hogy nem költenek a vendégek, különösen a magyarok. Mégis mire költsenek? Mi szívesen költenénk nem csupán az éttermekben, de erre nem sok módunk van.
Évek óta azt látom, hogy egy-két lehetőségen kívül az odalátogató vendég semmiféle programot vagy rendezvényt nem talál. Annak ellenére, hogy mégis lehet találni ha nagyon kitartóan keresgél valaki.
Az említett három éve volt Kovászna megyei utazásunk alkalmával beígértem a lányomnak, hogy valamelyik nap elviszem a tusnádfürdői élményfürdőbe. Első nap ki volt írva, hogy csőtörés miatt zárva. A második napon még mindig ugyanez a felirat fogadott. A harmadik napon a 180 fő befogadására alkalmas fürdő előtt legalább kétszázan álltak a nyitáskor. Hát nem fürödtünk aznap. Nálunk a közeli Tamási, Paks vagy Kalocsa fedett
élményfürdője is van ekkora, és egymástól nincsen harminc kilométernél távolabb egyik sem. És bármikor tolongás nélkül lehet szórakozni, mégis megélnek.
Tusnádfürdőn a meglévőnél sokkal nagyobb fürdő is megtelne télen-nyáron. Nem értem, hogy a félbehagyott vagy az üresen álló túlméretezett szállások helyett miért nem ilyesmibe fektetnek a beruházók, akár összefogással is. Szerintem ez mindenkinek kedvezőbb lenne, mint egymástól elhalászni a vendégeket.
Az pedig már végképp érthetetlen a számomra, hogy nincs egy olyan hiteles információs forrás, ahol érdek nélkül minden rendezvény megtalálható. Aztán válogasson ízlése, érdeklődése és pénztárcája szerint a vendég. Az gondolom megvalósíthatatlan, hogy egy település hivatalos honlapja felvállalja legalább a saját lakóhelyének a propagálását.
Befejezem. Kénytelen voltam kiírnom magamból a bosszankodás miatt eluralkodott rosszkedvet. Jövőre a felvidékre megyünk.
Üdvözlettel: G_Sándor
mtg · válasz 2018-07-12 23:43:33 (726) 
Tisztelt Uram!

A Lófő lovasudvar és pár tagja, jelenleg a Vallásszabadság 450. éves évfordulójára szervezett lovas zarándoklaton vesznek részt Erdélyben.
Googleban rákeresve több cikk is elérhető.
Előzmény: h.jozsef 2018-01-28 17:15:24 (724)
mtg · válasz 2018-07-11 18:56:20 (725) 
Hétfőn érkeztünk haza Erdélyből, és kalandos úton, de eljutottunk Mezőmadarasra - Marosvásárhely, Harcó érintésével -, amely faluhoz vezető út valami gyönyörü tájat rejt. Nem célszerü az utat innen tovább folytatni, mert pár km után már földes út van.... A 15-ös útra Náznánfalván keresztül jutottunk fel, itt is van pár kilométer földes út, de jól járható (földes, murva köves)!
Gyulafehérváron az autópálya felé nagyon nagy dugó volt este 6 után is, először leszükül a 2x2 sávos út 1 sávosra, majd jön egy hid, ezt követően Gyulafehérvár után egyszercsak - valószinüleg az autópálya épités miatt - leterelnek egy kis utcába, amely hamarosan egy földes, murvás útra változik, nagy kátyúkkal, kb 10km/h sebességet lehet menni, egészen az autópálya felhajtóig!!! Gyulafehérvár felé ugyanekkora dugó volt!!!!
h.jozsef · válasz 2018-01-28 17:15:24 (724) 
Nagyon köszönöm válaszát. Ezen már eltudok indulni. Remélem fogjuk hasznosítani. Köszönöm az elérhetőséget is.
Üdv és kellemes utazást:joska
Előzmény: mtg 2018-01-10 21:40:19 (723)
mtg · válasz 2018-01-10 21:40:19 (723) 
Tisztelt József!

A lehetőségek után a facebookon lehet utánna nézni a lőfő lovasudvar cimen, illetve ott lehet több információt gyüjteni. Ha szükséges a párom tud a Lófő Lovasudvar vezetőjéhez telefonszámot is adni. Nyáron mindig vannak táboraik, illetve most mi a téli szünetben megyünk ki február elején pár napra lovagolni. A szállás lehet, hogy Náluk is meg lehet oldani, de ha mégsem akkor sincs gond mert a faluban van két Elekes-ház ahol fogadnak vendégeket és nagyon közel van a lovardához!

Elnézést a késői válaszért, de mostanában elfoglalt voltam!
Ha kell bmi info akkor irjon a drmtg1@gmail.com cimre
Üdv
MTG
Előzmény: h.jozsef 2017-12-13 13:44:51 (722)
h.jozsef · válasz 2017-12-13 13:44:51 (722) 
Üdvözlöm! Érdekelne a Kecseti lovastábor. Tudna bővebb infót adni? Interneten próbáltam, de a saját tapasztalat és infók érdekelnének. 11 éves leány unokámat érdekli a lovaglás és minden ami azzal kapcsolatos. Neki van kisebb gyakorlata, mivel jár lovas oktatásra. Vezető szár nélkül lovagolhat, önállóan. Biztos nagy élmény lenne egy ilyen tábor. Előre is köszönöm az infókat. Üdv :joska Ha privátban ír, azt is megköszönöm.
Előzmény: mtg 2017-08-13 19:27:58 (716)
toth21 · válasz 2017-09-02 22:05:39 (721) 
Tisztelt Erdély-utazók!
Néhány napja tettem egy nagy kört feleségemmel, amnek tapasztalataiból csak egy kis részlet, mert akár fontos is lehet.
- Szilágy megye határán, Hadad és Szilágycseh között az út türhetően autózható. Előtte, Alsószopor felől viszont nagyon rossz!
- Kolozsváron megnyították Mátyás szülőházt, de... semmi köze nincs a kiállításoknak a nagy Királyhoz és családjához!
- Kolozsvár Fő tere ujra rendezve. Figyelem, a parkolóban 3 órát meghaladó parkolási idő horror áron van. A téren a nyugati oldali út megszünt.
- A Zsil völgyi út ujra járható, két kisebb szakaszon van még torlódás.
Üdv és kellemes csavargást: toth21
ede · válasz 2017-08-21 12:55:57 (720) 
Kedves Mtg,
köszönjük a részletes ajánlásokat és a beszámolót :) Hiánypótló...
Minden jót, üdv., Ede
Előzmény: mtg 2017-08-17 12:04:33 (719)
mtg · válasz 2017-08-17 12:04:33 (719) 
Első napunkat pihenéssel töltöttük, majd a második napon felkerekedtünk és a feredők felkutatásával töltöttük a napot. Először Homoródfürdőn álltunk mge, ahol több forrásvíz található, illetve egy fa szerkezetű fürdő, amibe nem lehet belemenni (csúnya a víze is), Szentegyházát elhagyva jobb oldalon van egy kis fürdő (meleg vízzel, pár száz méterrel később van balra a másik fürdő, ami hideg vizes. Mi letértünk balra Kirulyfürdő felé, ahol találtunk egy csodálatos patakpartot és egy borvízforrást (Hargita Liget) az úttól balra 50-100 méter távolságra, egy kis fahídon lehet átmenni hozzá, tovább haladva jobb oldalon is látható egy szépen kiépített forrásvíz szökőkút. Végül a Nádas széki melegvízű feredőben csobbantunk egyet Szelterszfürdő és Lövéte közt helyezkedik el, fizetős.
Székelykeresztúron másnap megnéztük Petőfi körtefáját és azt a kúriát, ahol a Segesvári csata előtti utolsó estéjét töltötte, jelenleg gyógyközpontként üzemel, azonban egy emlékszoba van kialakítva, majd az 51 számú utat követve megnéztük Sóskutat, amely nagyon szépen karban van tartva és ingyenes csobbanást biztosít, de hideg a vize, akárcsak a Korondi feredőnek is, de az fizetős.
Elmentünk még a Nagygalambfalva fölött található Rák kilátóhoz és tóhoz, de féltávon medvenyom gyanú miatt visszafordultunk, autóval is jól járható az út addig míg mi eljutottunk!
Bögözön van egy magán népviselet gyűjtemény, talán a 135 szám alatt de ez nem biztos, viszont ki is van írva!
A Miklósváron található Kálnoky kastélyt mindenkinek ajánlott megnézni, nagyon szépen fel van újítva és a kastélypark is szép, a kastéllyal átellenben lévő kávézóban lehet kapni jegyet a látogatáshoz és maga a kávézó is nagyon hangulatos. Visszafelé az Olaszteleken és Vargyason található Daniel kastélyokat is érdemes megnézni, az Olasztelken lévőben szálloda üzemel, míg a vargyasit a gondnok mutatja be, telefonhívás után. Vargyason még megálltunk a Sütő családnál, akik 450 éve fafaragással és festéssel foglalkoznak.
Patakfalva körül Miklósvár felé haladva nagyon rossz az út állapota!!!!!

A Déva és Marzsina közti hiányzó autópálya kapcsán azt meg kell jegyezni, hogy több helyen is folynak a munkálatok, de nem tudom, hogy lesz-e olyan szakasz, amit a közeljövőben át tudnak adni, mert nem lehet rálátni a teljes szakaszra.
mtg · válasz 2017-08-16 20:22:46 (718) 
Sziasztok!

Szegedről indulva kb 6.5 óra alatt értünk Kecsetre, úgy, hogy kifelé menet nézve a police.hu oldalt láttuk, gogy irány a régi határ.

A lányom egy hétig lovastáborban volt, amely végén a 0 azaz nulla tudással jött gyerek is vágtatva ment fel a hegyre!!!!

Farkaslaka felől haladva Parajd irányába Korond határa előtt jobbra van egy feredő, ami frissen nyilt. eléggé kell figyelni, de ha tólmentél rajta akkor tuti észreveszed, hol kellett volna lefordulni. Parajd előtt Farkaslaka felől érkezve mielőtt jobbra fordulnál ( tüzápnek tünö hely mellett) balra leparkolva lemész pár száz métert és egy sós feredőbe jutsz... Isteni

ede · válasz 2017-08-14 14:02:06 (717) 
Kedves Mtg,
a fórumok általában vajúdnak a Facebook elterjedése óta, ez van :)
Hálásan köszönjük a bejegyzést és hogy megosztottad az élményeidet, mert azért sokan elolvassák...
Üdv., Ede
Előzmény: mtg 2017-08-13 19:27:58 (716)
mtg · válasz 2017-08-13 19:27:58 (716) 
Egy hosszabb időt töltöttünk Székelyföldön. Lányunk lovastáborba ment Kecseten, amit nagyon élvezett, hiszen hegyen, völgyön, patakon vágtattak, stb...
Felkerestünk pár feredőt is Korondon, Szentegyházán, Székelykeresztúron, Homoródfürdőn, Kirulyfürdő környékén.
Más alkalommal elmentünk Mikóújfalu, Olasztelek és Vargyasra kastélyt nézni, illetve Vargyason a Sütő család fafaragó és festő mühelyét kerestük fe!!!!!l 450 éves múltra tekintenek vissza!!!!
mtg · válasz 2017-08-13 19:16:32 (715) 
Hopsz, úgy látom az uccsó bejegyzésem óta senki nem tett fel ide bmit is, igy nem tudom kell-e vmit ide irnom, vagy hagyjam???? Az kb 1 éve volt
mtg · válasz 2016-08-25 16:53:37 (714) 
Visszatértünk az Erdélyi körútszerűségünkről szerencsésen sok új tapasztalattal és élménnyel.
1. nap Karánsebes mellett/felett lévő Kis hegyen szálltunk meg az egyetlen nyitva lévő Félix hotelban.
2. nap Reggeli a Kis-hegy tetején lévő márvány padokon, asztalon!, majd megnéztük a Bigar vízesés, Vaskapu után Zsilvásárhelyen át (szerintem nincs értelme megállni) Novacin szálltunk meg.
3. nap Transalpinán átkelés, Gyulafehérvár (belvárosa gyönyörű, nemrég felújítva) szállás Kecseten.
4. nap Székelyudvarhelyen Septimiában fürdőzés
5. nap Szováta-Vármező erdei gőzös vasutazás
7. nap Szováta-Szászrégen-Beszterce-Naszód-Jód (gyönyörű templom)-Felsővisnyó útvonalon, Besztercén álltunk meg, nagyon hangulatos a főtere és a városközpont, viszont emberekkel alig találkoztunk! Naszódon nem időztünk, mert nagyon rossz volt az út és haladni akartunk!
8. nap Máramarossziget(egész utazásunk egyik legnagyobb csalódása, lepusztult az egész központ szinte, minden pusztul, teljesen megdöbbentő élmény volt!)-Farkasrév-Aknasugatag-Budfalva-Barcánfalva-Sajómező-Batiza-Felsővisó templomok és vízimalmok-vízimosodák megtekintése
9. nap irány haza Nagykárolyon a Károlyi kastély megtekintése, parkkal, lovardával együtt, vmi igazi csoda volt és a második megdöbbentő élmény a belépő ára volt!!! 1 azaz egy lej!!!!! Hihetetlenül szépen berendezett szobák, és csodás szafari kiállítás életem első kitömött elefánt és zsiráf fejével való találkozással! :-) Szatmárnémetiben és előtte is hatalmas volt a forgalom Nagykároly után Nagyvárad felé már alig volt forgalom.
Ennyi tömören...
mtg · válasz 2016-08-04 20:27:24 (713) 
Sziasztok!!!
Máramarosba mennénk aug. 14-17. között és érdeklődnék, hogy szerintetek, mit érdemes arrafelé megnézni, kolostorok, látványosságok, túrák, stb...
Váram az ötleteket!!!
ede · válasz 2016-07-11 23:26:55 (712) 
Szia,
én vagy 12 éve másztam meg, arra emlékszem, hogy térdfájósoknak igen kemény feladat az ereszkedés a Szind felőli oldalon. Tehát mi a völgyben végigmentünk a patak mentén, a végén felmásztunk másfél óra alatt a gerincig, de azért volt másfél óra, mert közben tömtük magunkba a szamócát :) A mászás is olyan volt, mintha soha nem akarna véget érni... Kell egy kis kondi hozzá, de nem extra. Koca turistának nem való, mászósaknak közepesre tippelem.
Nem voltam túl szakszerű a leírással, de hátha valaki jobban megfogalmazza :)
Üdv., Ede
Előzmény: vas sándor 2016-07-10 19:38:22 (711)
vas sándor · válasz 2016-07-10 19:38:22 (711) 
Infó kellene a Tordai Hasadék gerincén futó turista út nehézségi fokáról.Pontosan a Kövesbérc-Szindi gerinről van szó,állítólag a piros jelzésen kell haladni.A hossza és nehézségi foka érdekelne.Ha valakinek van infója ossza meg velem.
vas sándor · válasz 2016-07-04 20:37:03 (710) 
A 76-os út Belényesig majdnem kész .Az állapota jó,Belényes előtt úgy 5-6 km-rel kezdődik a rosszabb szakasz,útátjárókat építik át.
Előzmény: h.jozsef 2015-05-23 17:33:40 (705)
mtg · válasz 2016-07-03 17:28:25 (709) 
Érdeklődnék, hogy Észak Erdély, Máramaros részeken mit érdemes megnézni, ill. ki mit ajánlana, plusz szállás is érdekelne, kb 4 felnőtt 4 gyerekre!!
Előre is köszi!

MTG
h.jozsef · válasz 2015-06-23 11:34:00 (708) 
Köszönöm az infót.
Előzmény: istván 2015-06-22 21:47:01 (707)
istván · válasz 2015-06-22 21:47:01 (707) 
Bocs", hogy most válaszolok, de nem nagyon volt időm feljönni az oldalra!
Nagyon emlékezetes volt, a határon állítottam át az autó óráját 11-re és 13.40-kor tudtam felkanyarodni a 75-s útra. Szerintem semmi esély, hogy idén kész lennének. Mivel két évvel ezelőtt is dolgoztak már rajta talán szerintem 2017, ha tartják a mostani ütemet.
2.-n indulunk a szokásos testvérvárosi találkozóra Székelykeresztúrra, felvetődött, hogy Aranyos-völgye legyen az útvonal. Mondtam nekik Tordán találkozunk és Ők fizetik amit az én érkezésemtől az ő érkezésükig eszek-iszok.
Előzmény: h.jozsef 2015-05-23 17:44:27 (706)
h.jozsef · válasz 2015-05-23 17:44:27 (706) 
Kedves István!
Szeretném javítani, hogy a 76-oson Nagyvárad-Belényes -Stein között.
h.jozsef · válasz 2015-05-23 17:33:40 (705) 
Kedves István!
Ez a Nagyvárad- Belényes út tapasztalatom szerint általában rossz. Idén nyáron még is úgy tervezem, hogy arra mennénk, át az aranyos vőlgyén. Hogy látod dolgoznak a 74-esen, vagy nem lesz belőle nyárig semmi, mint általában? Köszönöm válaszod. Üdv:joska
mtg · válasz 2015-05-22 19:42:40 (704) 
Kedves István!

Köszi az infót, megkaptam a mailedet, bár nem tudtam mihez kötni, így viszont már világos!!
Nagyon szépen köszönöm!!
Üdv
MTG
Előzmény: istván 2015-05-21 17:13:18 (703)
istván · válasz 2015-05-21 17:13:18 (703) 
Kedves mtg!

Írtam Neked a privát címedre, de nagyszerű helyen szálltunk meg!
Sziklakert.ro

István
Előzmény: mtg 2015-05-20 21:56:23 (702)
mtg · válasz 2015-05-20 21:56:23 (702) 
Kedves István!
Gratulálok a túrához! Érdeklődnék, hogy volt-e közben szállásadó gazdátok???
Bevallom őszintén, mi hosszú éveken keresztül nagyjából erre a helyre jártunk évente többször egy adott szállásra, csak sajnos az megszünt. Ezért én/mi egy olyan helyet keresünk, ahol a helyi székelység alap és keveredik a modernséggél, nem tudom voltatok, vagy vagytok-e kapcsoltaban hasonló embrrel???!!!
Ui.: egyébként ez két éjszaka esztena volt fent??? Vagy hogyan????
üdv
mtg
Előzmény: istván 2015-05-20 14:14:15 (701)
Előző [ 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  ] Következő
Hozzászólás
 
Szállások Erdélyben | Erdélyi körutazások busszal, vonattal és hajóval | Régiók, települések | Húsvét Erdélyben | Csíksomlyói búcsú | Szilveszter Erdélyben
Szállás Székelyföld · Hargita-hegység · Sóvidék · Gyergyó · Udvarhelyszék · Csík · Marosszék · Háromszék · Gyimesek
Szállás Kalotaszeg · Bihar-hegység · Észak-Erdély, Máramaros · Dél-Erdély · Szászok földje
Szállás Kolozsvár · Torockó · Szováta · Kalotaszentkirály · Koltó · Csernakeresztúr · Körösfeketetó
Magunkról | Hirdetés feladása | Kapcsolatfelvétel | Partnereink
Felhasználási feltételek | Adatkezelés | Szerzői jogok
© Minden jog fenntartva! A közölt fényképek, grafikák és szövegek felhasználása csak a kiadó írásos jóváhagyásával lehetséges. www.erdelyiturizmus.hu - 1999-2021