Főoldal
  Magyar Română Deutsch English   FŐOLDAL  |  INFORMÁCIÓK  |  KINCSKERESŐ   WAP  |  PDA

Erdélyi körutazás

Visszalépés az előző oldalra Vissza

Észak-Erdély és a festett kolostorok világa


 4 nap / 59500 Ft     
Észak-Erdélyi és moldvai körutazás busszal, Unesco védelmű máramarosi fatemplonokkal, bukovinai festett kolostorokkal, vadregényes tájakonÚtvonal: Budapest - Csengersima - Szatmárnémeti - Nagybánya - Koltó - Jód - Izakonyha - Dragomérfalva - Szucsevica - Humor - Voronyec - Beszterce - Nagykároly - Érmindszent - Csengersima - Budapest

Utazás: Busszal     Elhelyezés: Falusi turizmusban, panzióban, szállodában


Indulási időpontok - Árak
2019.07.25. 59500 Ft  Foglalható 


  A foglalás menetéről bővebben itt olvashat...

Észak-Erdély és a festett kolostorok világa - Erdélyi körutazás - Suceviţa - kolostor

Észak-Erdély és a festett kolostorok világa


Észak-Erdélyi nyaralásunk különleges tájakra viszi az utazót, a hagyományos erdélyi körutakhoz szokott vendég páratlan kulturális és természeti látnivalókkal találkozik ezen az utazáson. Unesco védelmű máramarosi fatemplonok és bukovinai festett kolostorok szerepelnek kiemelt kulturális látnivalóink között.

 

 

Elhelyezés:Koltón faluturizmusban 2 ágyas szobákban fürdőszoba-használattal, Szucsevicán színvonalas panzióban 2 ágyas, fürdőszobás szobákban, Besztercén *** hotelben
Ellátás: reggeli, felárért félpanzió
Utazás: kényelmes, légkondicionált, jól felszerelt, modern autóbusszal, a terepet kiválóan ismerő, tapasztalt gépkocsivezetőkkel - Képek, kisvonattal
Idegenvezetés: az utazás teljes tartama alatt
Csatlakozás a csoporthoz: indulás Budapestről, csatlakozási lehetőség az M3-as autópálya és a 49-es út vonalán
Transzfer az útvonalhoz: valószínűleg megoldható, jelentkezéskor kérje árajánlatunkat. További információk a transzferről...
Az ár tartalmazza: utazás, szállás, reggeli, idegenvezetés
Az ár nem tartalmazza: vacsora, belépők, biztosítások, vonatjegy, transzfer


Program

1. nap: Szatmárnémeti - Nagybánya - Koltó
Találkozás a kora reggeli órákban Budapesten. Indulás után utazás rövid pihenőkkel, majd határátkelés Csengersimánál. Utazás tovább Szatmárnémetibe, városnézés: főtér, Püspöki székesegyház, Vécsey-ház (itt tárgyalták a szatmári béke pontjait), református templom. Informatív városnézés Nagybányán. Szállás Koltón.

2. nap: Máramaros
Utazás az Iza-völgyében, a máramarosi fatemplomok hazájában, a fontosabb fatemplomok megtekintése: Barcánfalva, Jód, Izakonyha, Dragomérfalva. A Borsai-hágón eljutunk a bukovinai festett kolostorok világába. Szállás Szucsevicán (Suceviţa) a kolostor szomszédságában.

3. nap: Moldvai kolostorok
Reggeli után felkeressük a Szucsevica kolostort. További utunk során lassan kiérünk a moldvai dombok közé. Rövid pihenő Kacsikák, a moldvai katolikusok fontos búcsújáró helyén, majd újabb két, híres kolostor következik: Humor és a Kelet Sixtusi-kápolnájának is nevezett, UNESCO Világörökség részét képező Voronec. A Kárpátokban ezúttal a Borgói-hágón kelünk át. Szállás Besztercén.

4. nap: Át Erdélyen
Betlen és Dés városkákon át elhagyjuk a történelmi Erdélyt és a Szilágyságba utazunk. Megcsodáljuk a Wesselényiek, köztük a „zsibói bölény” kastélyát. Az érmelléki Érmindszenten Ady Endre szülőházát keressük fel, majd a nagykárolyi Károlyi-kastélyba megyünk. Nagykároly után rövidesen elérjük a szatmári vidéket. Érkezés az esti órákban Budapestre.Árak - kötelező költségek
Részvételi díj:

59.500 Ft/fő

Kötelező útlemondási biztosítás:

900 Ft/fő

Kötelező baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás:

2.825 Ft/fő

Árak - nem kötelező költségek
Egyágyas felár:

11.800 Ft/fő

Félpanziós felár:

9.700 Ft/fő

Belépődíjak:

kb. 50 RON/fő - a részvételi díj nem tartalmazza!

Transzfer az útvonalhoz oda+vissza:

jelentkezéskor kérje ajánlatunkat

 

További információk
Választható szolgáltatások:
Amennyiben az utazáshoz tartozik választható szolgáltatás mint pl.: fakultatív program, egyágyas felár, felárért félpanzió, transzfer, hajós utaknál audio guide stb.. vagy vonatos útnál felszállási hely, ezek igénylését kérjük, hogy a foglalási űrlap Megjegyzés mezőjében jelezze részünkre.

A foglalás ügyintézése:
Sikeres foglalás után rendszerünk 1-2 percen belül visszaigazoló e-mailt küld Önnek a foglalás adataival. Az utazást szervező kollégáink lehetőleg aznap, de legkésőbb 1 munkanapon belül e-mailben elküldik Önnek az utazási szerződést is.

Találkozó (általában):
Az indulás napján reggel 05.30-06.00 óra között Budapesten, az Ecseri út - Üllői út kereszteződésénél. A hely és időpont néha módosul, a végleges indulási adatokról utasainkat a részvételi jegyen értesítjük.

Csatlakozás a csoporthoz Kelet-Magyarországon:
Ha Ön Kelet-Magyarországon lakik, nem szükséges Budapestre felutaznia, a csoporthoz csatlakozhat útközben is, amire az alábbi lehetőségei vannak a belföldi szakaszon:

Kiutazás útvonala:
Budapest - M3 - 49-es út - Csengersima

Visszautazás útvonala: 
Csengersima - 49-es út - M3 - Budapest

Transzfer:
Ha Ön az utazás útvonalától nagyobb távolságra lakik és nem, vagy csak nehezen tudja megoldani csatlakozását a csoporthoz, kérésére igyekszünk transzfert biztosítani az Ön számára. Utasainkat az előre egyeztetett helyről az útvonal valamelyik pontjára szállítjuk, ahol csatlakozhatnak utastársaikhoz. A transzfer természetesen a hazaúton is működik.
A transzfert felárért tudjuk biztosítani. A jelentkezési űrlap Megjegyzés rovatában kérje árajánlatunkat, lakóhelye megjelölésével. További információk a transzferről...

Útlemondási feltételek
Az utas az utazási szerződéstől az utazás megkezdése előtt bármikor elállhat.
Ha Ön az utazási szerződést még nem írta alá és a részvételi díjat vagy az előleget még nem fizette ki, a lemondásnak nincs anyagi következménye.

Ha az előleget vagy a részévételi díjat kifizette, a bánatpénz mértéke a teljes részvételi díj:

0%-a (nincs bánatpénz) az utazás megkezdése előtti 61. napig,
10%-a a 60. naptól a 35. napig;
40%-a a 34. naptól a 21. napig;
75%-a a 20. naptól a 11. napig;
100%-a a 10. naptól az utazás megkezdésének napjáig, az utazás megkezdésének napján, illetve az utazás meg nem kezdése esetén.
Képek
Összes kép:
• Galéria
Borsai-hágó
Borsai-hágó
Borsa
Borsa
Máramarosi-havasok
Voroneţ - kolostor
Nagybánya
Nagykároly
Összes kép:
• Galéria

  A foglalás menetéről bővebben itt olvashat...

További szervezett utazások...
 
Szállások Erdélyben | Erdélyi körutazások busszal, vonattal és hajóval | Régiók, települések | Húsvét Erdélyben | Csíksomlyói búcsú | Szilveszter Erdélyben
Szállás Székelyföld · Hargita-hegység · Sóvidék · Gyergyó · Udvarhelyszék · Csík · Marosszék · Háromszék · Gyimesek
Szállás Kalotaszeg · Bihar-hegység · Észak-Erdély, Máramaros · Dél-Erdély · Szászok földje
Szállás Kolozsvár · Torockó · Szováta · Kalotaszentkirály · Koltó · Csernakeresztúr · Körösfeketetó
Magunkról | Hirdetés feladása | Kapcsolatfelvétel | Partnereink
Felhasználási feltételek | Adatkezelés | Szerzői jogok
© Erdélyi Turizmus Bt., 1999-2019. Minden jog fenntartva! A közölt fényképek, grafikák és szövegek felhasználása csak az Erdélyi Turizmus Bt. írásos jóváhagyásával lehetséges.