Főoldal
  Magyar Română Deutsch English   FŐOLDAL  |  INFORMÁCIÓK  |  KINCSKERESŐ   WAP  |  PDA

Erdélyi körutazás

Visszalépés az előző oldalra Vissza

Kárpátaljai körút


 5 nap / 62500 Ft     
Kárpátaljai körutazás a Vereckei-hágóhoz és az Árpád-vonalhoz, városlátogatásokkal Beregszászon, Munkácson és Ungváron - nemzeti értékeink helyszíneinÚtvonal: Bp. - M3 - Ungvár - Borzsova - Munkács - Szolyva - Alsóverecke - Vereckei-hágó - Beregszentmiklós - Tiszaújlak - Nagyszőlős - Szinevéri-tó - Ökörmező - Szeklence - Técső - Terebesfejérpataka - Rahó - Körösmező - Tatár-hágó - Visk - Aknaszlatina - Csetfalva - Beregszász - Záhony - Budapest

Utazás: Busszal     Elhelyezés: Falusi turizmusban


Indulási időpontok - Árak
2020.08.19. 62500 Ft  Foglalható 


  A foglalás menetéről bővebben itt olvashat...

Kárpátaljai körút - Erdélyi körutazás

Kárpátaljai körút


Kárpátaljai körutazás a Vereckei-hágóhoz és az Árpád-vonalhoz, városlátogatásokkal Beregszászon, Munkácson és Ungváron - nemzeti értékeink helyszínein


 

 

 


 

Elhelyezés: Visken és Borzsován faluturizmusban, fürdőszoba használattal
Ellátás: félpanzió (reggeli + vacsora)
Utazás
: kényelmes, légkondicionált, jól felszerelt, modern autóbusszal, a terepet kiválóan ismerő, tapasztalt gépkocsivezetőkkel
Idegenvezetés: az utazás teljes tartama alatt
Csatlakozás a csoporthoz: indulás Budapestről, csatlakozási lehetőség az M3-as autópálya vonalán
Transzfer az útvonalhoz: valószínűleg megoldható, jelentkezéskor kérje árajánlatunkat. További információk a transzferről...
Az ár tartalmazza: utazás, szállás, reggeli, vacsora, idegenvezetés
Az ár nem tartalmazza: belépők, biztosítások, transzferProgram

1. nap: Ungvár - Borzsova
Találkozás a kora reggeli órákban Budapesten. Határátkelés Beregsuránynál. Utazás Kárpátalja fővárosába, Ungvárra (2 éj). A városnézés során megtekintjük a várat, a skanzent, a görög katolikus bazilikát. Séta a belvárosban, majd visszautazunk a Tisza mentére. Szállás Borzsován (2 éj) Szállás Borzsován (2 éj).

2. nap: Munkács - Szolyva - Alsóverecke - Vereckei-hágó - Beregszentmiklós - Beregszász
Reggeli után utazás Munkácsra, látogatás a Zrínyi Ilona és II. Rákóczi Ferenc által halhatatlanná vált várban. A belvárosi séta során felkeressük a Rákócziak uradalmi házát, a Fejér-házat, Munkácsy Mihály emléktábláját és szobrát, valamint a római katolikus templomot is. Délután kirándulás a Munkács - Szolyva (a sztálini lágerek áldozatainak emlékparkja) - Alsóverecke - Vereckei-hágó (841 m) útvonalon. Visszaútban Beregszentmiklóson a Schönborn-kastélyt keressük fel.

3.nap: Tiszaújlak - Nagyszőlős - Szinevéri-tengerszem - Ökörmező - Szeklence
Ismét nekivágunk a Kárpátok hegyeinek, csak ezúttal másik völgyben. Utazás a Szinevéri-tengerszemhez (989 m-rel a tenger szintje felett), Kárpátalja egyik legmegragadóbb természeti szépségéhez, és útközben megtekintjük az Árpád-vonal egyik bunkerét is. Útban Ökörmezőre megállás „a világ tetején”, a Szinevéri-hágón. Magas hegyek között haladunk a sipoti vízeséshez, melynél mód nyílik felvonóból a Kárpátok panoráma-megtekintésére is. Estére Viskre érkezik a csoport. (2 éj)

4.nap: Técső - Terebesfejérpataka - Rahó - Kőrösmező - Tatár-hágó - Visk
Kirándulás a Tisza felső folyása mentén a Técső (református templom 200 kazettás mennyezettel, Kossuth-szobor, Hollósy-szobor) - Aknaszlatina - Terebesfejérpataka: Európa közepe-emlékoszlop és Hucul Életviteli Múzeum - Rahó (Tisza-összefolyás) - Kőrösmező - Tatár-hágó útvonalon.

5. nap: Csetfalva - Beregszász
Búcsú a viski szállásadóktól, indulás haza. Csetfalván látogatás a XIV. sz-i református és a XXI. sz-i ökumenikus templomban. Városnézés Beregszászon: emlékezés Bethlen Gáborra, Rákóczi Ferencre, Esze Tamásra, Illyés Gyulára, Kölcsey Ferencre, Széchenyi Istvánra, Petőfi Sándorra és Kazinczy Ferencre. A határátkelés után utazás Budapestre.

 

Árak - kötelező költségek
Részvételi díj:

62.500 Ft/fő

Kötelező útlemondási biztosítás:

940 Ft/fő

Kötelező baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás:

3.000 Ft/fő

Árak - nem kötelező költségek
Egyágyas felár:

9.500 Ft/fő

Belépődíjak:

3.200 Ft/fő - a részvételi díj nem tartalmazza!

Transzfer az útvonalhoz oda+vissza:

jelentkezéskor kérje ajánlatunkatTovábbi információk
Választható szolgáltatások:
Amennyiben az utazáshoz tartozik választható szolgáltatás mint pl.: fakultatív program, egyágyas felár, felárért félpanzió, transzfer, hajós utaknál audio guide stb.. vagy vonatos útnál felszállási hely, ezek igénylését kérjük, hogy a foglalási űrlap Megjegyzés mezőjében jelezze részünkre.

A foglalás ügyintézése:
Sikeres foglalás után rendszerünk 1-2 percen belül visszaigazoló e-mailt küld Önnek a foglalás adataival. Az utazást szervező kollégáink lehetőleg aznap, de legkésőbb 1 munkanapon belül e-mailben elküldik Önnek az utazási szerződést is.

Találkozó (általában):
Az indulás napján reggel 06.00 óra körül Budapesten, az Ecseri út - Üllői út kereszteződésénél. A hely és időpont néha módosul, a végleges indulási adatokról utasainkat a részvételi jegyen értesítjük.

Csatlakozás a csoporthoz Kelet-Magyarországon:
Ha Ön Kelet-Magyarországon lakik, nem szükséges Budapestre felutaznia, a csoporthoz csatlakozhat útközben is, amire az alábbi lehetőségei vannak a belföldi szakaszon:
Budapest - M3 - Beregsurány

Transzfer:
Ha Ön az utazás útvonalától nagyobb távolságra lakik és nem, vagy csak nehezen tudja megoldani csatlakozását a csoporthoz, kérésére igyekszünk transzfert biztosítani az Ön számára. Utasainkat az előre egyeztetett helyről az útvonal valamelyik pontjára szállítjuk, ahol csatlakozhatnak utastársaikhoz. A transzfer természetesen a hazaúton is működik.
A transzfert felárért tudjuk biztosítani. A jelentkezési űrlap Megjegyzés rovatában kérje árajánlatunkat, lakóhelye megjelölésével. További információk a transzferről...

Útlemondási feltételek
Az utas az utazási szerződéstől az utazás megkezdése előtt bármikor elállhat.
Ha Ön az utazási szerződést még nem írta alá és a részvételi díjat vagy az előleget még nem fizette ki, a lemondásnak nincs anyagi következménye.

Ha az előleget vagy a részévételi díjat kifizette, a bánatpénz mértéke a teljes részvételi díj:

0%-a (nincs bánatpénz) az utazás megkezdése előtti 61. napig,
10%-a a 60. naptól a 35. napig;
40%-a a 34. naptól a 21. napig;
75%-a a 20. naptól a 11. napig;
100%-a a 10. naptól az utazás megkezdésének napjáig, az utazás megkezdésének napján, illetve az utazás meg nem kezdése esetén.
Képek
Összes kép:
• Galéria
Összes kép:
• Galéria

  A foglalás menetéről bővebben itt olvashat...

További szervezett utazások...
 
Szállások Erdélyben | Erdélyi körutazások busszal, vonattal és hajóval | Régiók, települések | Húsvét Erdélyben | Csíksomlyói búcsú | Szilveszter Erdélyben
Szállás Székelyföld · Hargita-hegység · Sóvidék · Gyergyó · Udvarhelyszék · Csík · Marosszék · Háromszék · Gyimesek
Szállás Kalotaszeg · Bihar-hegység · Észak-Erdély, Máramaros · Dél-Erdély · Szászok földje
Szállás Kolozsvár · Torockó · Szováta · Kalotaszentkirály · Koltó · Csernakeresztúr · Körösfeketetó
Magunkról | Hirdetés feladása | Kapcsolatfelvétel | Partnereink
Felhasználási feltételek | Adatkezelés | Szerzői jogok
© Minden jog fenntartva! A közölt fényképek, grafikák és szövegek felhasználása csak a kiadó írásos jóváhagyásával lehetséges. www.erdelyiturizmus.hu - 1999-2020