Főoldal
  Magyar Română Deutsch English   FŐOLDAL  |  INFORMÁCIÓK  |  KINCSKERESŐ   WAP  |  PDA

Információk

Visszalépés az előző oldalra Vissza
A honlap használata, felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Jelen felhasználási feltételek (Szabályzat) az Erdélyi Turizmus honlap igénybevételének módját tartalmazzák.

Honlapunk a legrégebbi Erdéllyel kapcsolatos utazási portál, működését 1999-ben kezdte meg és azóta is nagy népszerűségnek örvend.
Weblapunk a következő címeken érhető el: erdelyiturizmus.hu, erdelyiturizmus.ro.

A honlap üzemeltetője:
Név: Mánts Zsuzsa Anna egyéni vállalkozó
Székhely: 5100 Jászberény, Zirzen Janka u. 6.
Adószám: 60332257-1-36
E-mail: mail[KUKAC]erdelyiturizmus.hu (a [KUKAC] behelyettesítendő @ betűvel)
Telefon: +36 30/930-6835

Szerkesztőség:
Cím: 3243 Bodony, Árpád u. 69.
E-mail: mail[KUKAC]erdelyiturizmus.hu (a [KUKAC] behelyettesítendő @ betűvel)
Telefon: +36 30/930-6835

Felhasználónak minősül minden, a honlapunkat használó olvasó.
Az Erdélyi Turizmus Partnerének minősül harmadik félként a honlapon ajánlatot közzétevő szolgáltató.

Honlapunk célja az Erdélyi Turizmus Partnerei által biztosított szállás és utazási ajánlatok megjelenítése, kereshetősége, szűrése, a Felhasználók ajánlatkéréseinek és foglalásainak a Partnerek részére történő továbbítása.

Honlapunk olvasásával, böngészésével Felhasználó elfogadja a jelen Szabályzatban leírt feltételeket.

Felhasználó a honlapunk használatával vállalja, hogy ajánlatkéréskor, foglaláskor megadott személyes adatai helyesek, valamint tudomásul veszi, hogy Erdélyi Turizmus ezeket az információkat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakkal összhangban felhasználhatja az ajánlatkérés, foglalás lebonyolítása érdekében úgy, hogy az adatokat továbbítja a Partner szolgáltató részére.
A megadott adatok pontatlanságából eredő bármilyen kárért Felhasználó a felelős.

Egy adott szállás vagy utazás önálló oldalán olvasható információkat minden esetben Partner határozza meg, ezért ezen adatok hiányosságaiért, illetve a Partner üzleti magatartásáért Erdélyi Turizmus semmiféle felelősséget nem vállal.

Ajánlatkérés, foglalás során a foglalási adatlap kitöltésével és elküldésével Felhasználó közvetlenül a Partnernél foglal szállást vagy utazást, amiről Erdélyi Turizmus automatikus email-ben küld tájékoztatást a foglalás részleteiről Felhasználónak és szolgáltató Partnernek egyaránt.
Az ajánlatkérés, foglalás elindítása után Felhasználó és szolgáltató Partner kommunikációja a foglalással kapcsolatban közvetlenül egymás között email-ben történik.

A foglalásra irányuló szerződés közvetlenül a Felhasználó és a Partner között jön létre, az ügyletben Erdélyi Turizmus közvetítőként jár el.

Szállásfoglalás során a szerződés a Felhasználó és a Partner között akkor jön létre, amikor a szállásadó Partner a foglalást visszaigazolta, Felhasználó pedig nyugtázta azt. Ha a szállásadó Partner a foglalás véglegesítését előlegfizetéshez köti, a szerződés az előleg befizetésével jön lére. Mindezek előtt a foglalás anyagi következmények nélkül lemondható.
Szervezett utazásra történő foglalás esetén a szerződés a Felhasználó és a Partner között az előleg vagy a teljes részvételi díj befizetése pillanatában jön létre. Befizetés előtt a foglalás anyagi következmények nélkül lemondható.

Miután fentiek szerint a szerződés létrejött Felhasználó és a szolgáltatást biztosító Partner között, a szerződés felbontására a lemondási feltételek az irányadóak. A lemondási feltételek a szállás vagy utazás egyéni oldalán (adatlapján) találhatók meg. Ha a szállásadó Partner honlapunkon ilyet nem közöl, Felhasználónak egyénileg kell azt tisztáznia a Partnerrel. Szervezett utazások esetében a lemondási feltételek mindig az utazás egyéni oldalán olvashatóak.

Az Erdélyi Turzimuson szereplő árak szervezett buszos és/vagy hajós utazások esetén garantáltan pontosak. Szálláshelyre történt foglalás esetén a szállásadó Partner által küldött visszaigazolás tartalma képezi a foglalási értéket, az Erdélyi Turizmuson látható árak tájékoztató jellegűek.

A honlap használatát és az ajánlatkérési és foglalási lehetőséget Erdélyi Turizmus díjmentesen biztosítja Felhasználó részére. A szerződés létrejötte után Felhasználónak a szolgáltató Partner felé keletkezik fizetési kötelezettsége.

Erdélyi Turizmus a szolgáltatást adott állapotban nyújtja („AS IS”, ahogyan éppen van). A szolgáltatás pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért Erdélyi Turizmus semmilyen felelősséget nem vállal.

Erdélyi Turizmus bármikor jogosult a Szabályzat módosítására Felhasználók előzetes értesítése nélkül.

A honlap működésére a Magyarországon hatályos jogszabályok irányadóak. Joghatóságként Üzemeltető mindenkori székhelye szerinti joghatóság kerül kikötésre.


A honlap használata, felhasználási feltételek
                Adatkezelés
                Ajánlatkérés, foglalás szálláshelyre
                Jelentkezés szervezett autóbuszos utazásra
                Felszállás és transzfer autóbuszos utak esetén
                Webáruházunk működése
                Kosárkezelés - technikai részletek
                Jogi nyilatkozat, szerzői jogok
Úton
                Egy turista mindennapjai
                Fizetés, valutaváltás, bankkártya használat
                Közlekedés
                        Elindulás
                        Határátkelés, vámolás
                        Tankolás
 
Szállások Erdélyben | Erdélyi körutazások busszal, vonattal és hajóval | Régiók, települések | Húsvét Erdélyben | Csíksomlyói búcsú | Szilveszter Erdélyben
Szállás Székelyföld · Hargita-hegység · Sóvidék · Gyergyó · Udvarhelyszék · Csík · Marosszék · Háromszék · Gyimesek
Szállás Kalotaszeg · Bihar-hegység · Észak-Erdély, Máramaros · Dél-Erdély · Szászok földje
Szállás Kolozsvár · Torockó · Szováta · Kalotaszentkirály · Koltó · Csernakeresztúr · Körösfeketetó
Magunkról | Hirdetés feladása | Kapcsolatfelvétel | Partnereink
Felhasználási feltételek | Adatkezelés | Szerzői jogok
© Minden jog fenntartva! A közölt fényképek, grafikák és szövegek felhasználása csak a kiadó írásos jóváhagyásával lehetséges. www.erdelyiturizmus.hu - 1999-2021